luni, 9 februarie 2009

Not such a good day for science


Trezit cu noaptea-n cap, morocanos si cu ochii picati in gura realizez ca planurile mele marete de a invata azi sunt posibil sa esueze.

So...it's not such a good day for science.

Afara e frig si sta sa ploua.Nici macar vremea nu te invita sa iesi din casa asa ca why bother?hmm.....poate pentru ca am examen maine?si azi ar trebui sa imi repet materia?

Ar fi prima data cand fac asta...adica sa reusesc sa termin de invatat cu o zi inainte de examen si i should probably recap.

Din pacate sala de lectura din camin e asa tentanta cateodata ca nu vrei sa intri acolo decat daca iti doresti moartea si ti-era dor de mirosul de creier incins din  timpul examenului de admitere...sa nu mai mentionez celelalte mirosuri provenite de la papuci prea des purtati, tricouri imbibate cu odorizante dar cu plusul ala de morning freshness provenit de la subsuori..Ah...the smell of succes!

Deci in conditii ca astea o plimbarica scurta si care sa te revigoreze mai mult decat apa rece de la robinet ar fi benefica pana la biblioteca sau commenly known as B.C.U.....domnisoare care fac parada modei pe holuri si in sali, domnisori care se imbraca de parca in fiecare zi ar fi avut cate un examen, oameni flexati care se delecteaza cu beletristica, pauza de cafea de 3 ore in care povestesti balarii cu colegii si fumezi ca un "turcalete"....dreamy right? 

Se face cafeaua, se bea cafeaua, se fumeaza tigara, se face auditia piesei care "just makes your day" si incepe procesul de deschilotare si imbracare la loc cu haine de zi.

Si incepe frustrarea post matinala:cu ce sa ma imbrac azi?nu e o zi speciala..e doar o zi "obisnuita" la B.C.U......god damn it!

Si tot asa in fiecare zi..pana realizezi uitandu-te la ceas ca daca mai zabovesti mult e posibil sa nu mai prinzi loc in sala.Asa ca dus am fost!

Alex

2 comentarii:

  1. Interesant dar vezi ca ai facut dezacord inca din prima propozitie e ok doctorii oricum scriu urat si nu se intelege

    Un fost locatar al 222

    RăspundețiȘtergere
  2. Multe "succesuri" cu blogul 222!

    aaa... nu vrei sa lasi totusi... cate un alineat? ca e cam greu de citit numai text :D

    RăspundețiȘtergere