luni, 9 februarie 2009

Sa incepem cu inceputul...


Ora spune totul.Plictiseala e mare...

Eu(Alex), cel mai mic(anul 3) sunt in sesiune si daca nu pot invata si nu pot dormi de ce sa nu complotez cu colegii de camera la ideea malefica de a face un blog?

Cel mai mare, Codrut i se spune este anul 4 si studiaza modular ceea ce presupune ca are examen rar si cand vrea el..e si sef de serie:D.

Cristian the 3rd este tot anul 4 si nu e tot timpul in camera, dar are acces in permanenta la internet, asta insemnand ca principalul "postator" de mesaje va fi el.

De ce "The Gebbet Room"?

Foarte simplu.Pentru ca acum 2 ani am hotarat sa stam impreuna in aceeasi camera si chestia asta nu se putea incheia decat printr-un "decret" formulat la Codrut in Alba-Iulia.Istoric moment.

Si perioada scurta de sedere acolo(3 zile) nu ne-a permis decat sa vizitam centrul istoric al orasului, sa ne distram la gratare in curte si sa vizionam un film.

Numele filmului nu mi-l aduc aminte dar era vorba ca in orice film fantastic despre un cavaler si o printesa si dragoni si lupte si flacari si un spirit malefic denumit simplu:Gebbet.

De aici a pornit povestea in care eu obisnuiam sa fiu Gebbet-ul "suprem" pana la un moment dat, si anume anul trecut cand am inceput sa folosim acelasi apelativ pentru fiecare dintre noi.

Cute you might say asta daca nu ar fi inceput cei doi mai mari cu un an Doctori sa inceapa sa modifice mai in gluma mai in serios porecla in derivate gen:Guchii, Ghici, Goci....si lista poate continua.

Desteptarea maxima a venit prompt si am ajuns de comun acord ca daca n-am fi Gebbeti toti nu ar mai fi fun.

Popularitatea ne-a crescut pe palier si suntem cunoscuti pentru megachefurile mereu reusite ale camerei, pentru relatia stransa de prietenie, pentru domnisoarele frumoase care ne viziteaza all the time si pentru multe altele.

Am zis ca daca tot suntem asa cunoscuti de ce sa nu ne facem cunoscuta prezenta si in spatiul virtual?Inteligenti suntem, plini de putere imaginativa la fel so...

Nu va temeti sa ne calcati pragul.Enjoy!

Un comentariu: